Professionel CNC drejning i Odense og resten af Fyn

Nislev Maskinfabrik ApS er Jeres professionelle samarbejdspartner når det kommer til CNC drejning. Vi er grundlagt i 1974, så man kan roligt sige at vi har mange års erfaring med inden for vores fag. Med vores placering i Otterup på Nordfyn, servicere vi kunder i Odense og resten af Fyn.

Vi udfører og leverer processerne i alle former for materialer, så du kan få en løsning der passer lige præcis til jeres behov. Om det er stål, rustfri stål, messing, aluminium eller diverse plastmaterialer, så har vi hos Nislev Maskinfabrik udstyret og erfaringen til at klare opgaven for jer, lige meget størrelsen. 

Hvad er CNC drejning?

CNC drejning, hvor CNC betyder Computer Numerical Control, er drejning af materialer ved hjælp af computerstyrede maskiner. Det betyder, at det er muligt at fremstille mange ensartede og komplekse dele i forskellige materialer. 

Materialet bliver drejet på en maskine, hvor noget af emnet fjernes og man får den ønskede form. CNC drejning er som oftest også hurtigere end manuel drejning, og da processen er udført af en computer, får emnerne den samme kvalitet og præcision hver gang.

Udover drejning, så tilbyder vi også CNC fræsning

Hvad er prisen for CNC drejning?

Prisen for der kan tilbydes vil altid være forskelligt fra produkt til produkt. Prisen er afhængig af størrelsen på produktet som skal drejes og antallet som skal drejes.

Derfor kan vi ikke komme med en pris uden at kende dit produkt. Kontakt os derfor i dag, så vi kan høre nærmere om omfanget af jeres behov, og så kan vi give jer et tilbud ud fra dette. 

Kontakt os og hør mere om CNC drejning

Står I og mangler en virksomhed som kan levere professionel CNC drejede emner? Vi står klar til at imødekomme jeres behov for CNC drejning med vores erfarne håndværk og avancerede maskiner. Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet og præcision til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os i dag på tlf. 64 82 14 38, mail nm@nislevmaskinfabrik.dk eller via vores kontaktformular. Vi er altid klar til at give et tilbud til jer, søger I derimod blot rådgivning eller har spørgsmål, hører vi også meget gerne fra jer.