Professionel CNC drejning i Odense og resten af Fyn

Nislev Maskinfabrik ApS er Jeres professionelle samarbejdspartner når det kommer til CNC drejning. Virksomheden er grundlagt i 1974, så man kan roligt sige at vi har mange års erfaring med CNC drejning. Med vores placering i Otterup på Nordfyn, servicere vi kunder i Odense og resten af Fyn.

Vi udfører CNC drejning i alle former for materialer. Om det er stål, rustfri stål, messing, aluminium eller diverse plastmaterialer, så har vi hos Nislev Maskinfabrik udstyret og erfaringen til at klare CNC drejning for Jer. 

Hvad er CNC drejning?

CNC drejning, hvor CNC betyder Computer Numerical Control, er drejning af materialer ved hjælp af computerstyrede maskiner. Det betyder, at det er muligt at fremstille mange ensartede og komplekse dele i forskellige materialer. 

Materialet bliver drejet på en maskine, hvor noget af emnet fjernes og man får den ønskede form. CNC drejning er som oftest også hurtigere end manuel drejning, og da processen er udført af en computer, får emnerne den samme kvalitet og præcision hver gang.

Udover CNC drejning, så tilbyder vi også CNC fræsning

Hvad er prisen for CNC drejning?

Prisen for CNC drejning er forskellige fra produkt til produkt. Prisen er afhængig af størrelsen på produktet som skal drejes og antallet som skal drejes.

Derfor kan vi ikke komme med en pris uden at kende dit produkt. Kontakt os derfor i dag, for at høre hvad prisen for CNC drejning af Jeres emner er.

Kontakt os for tilbud på CNC drejning

Står I og mangler en virksomhed som kan levere professionel CNC drejede emner, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan kontaktes på tlf. 64 82 14 38, mail nm@nislevmaskinfabrik.dk eller via vores kontaktformular. Vi er altid klar til at give et tilbud til Jer, og komme med gode råd og vejledning omkring CNC drejning.