Professionel CNC fræsning i Odense og resten af Fyn

Hos Nislev Maskinfabrik ApS har vi erfaringen og udstyret til at være Jeres professionelle samarbejdspartner når det kommer til CNC fræsning. Virksomheden er grundlagt i 1974, så vores erfaring med CNC fræsning er lang. Vi er placeret i Otterup på Nordfyn, og vi servicere kunder i Odense og resten af Fyn.

Når det kommer til CNC fræsning, tilbyder vi fræsning af alle typer af materialer. Om det er messing, diverse plastmaterialer, aluminium, stål eller rustfri stål, så har vi erfaringen er maskinerne til at levere CNC fræsning af emner til Jer.

Hvad er CNC fræsning?

CNC fræsning, hvor CNC står for Computer Numerical Control, er fræsning af emner ved at benytte sig af computerstyrede maskiner. Det betyder, at det er muligt at fremstille mange ensartede emner og komplekse dele i forskellige materialer. 

Fræsning bliver anvendt til at fremstille emner med plane og krumme overflade. Når man benytter sig af fræsning, roterer emnet ikke under processen som det eksempelvis gør ved CNC drejning. Ved at benytte sig af CNC fræsning i stedet for manuel fræsning, er man sikret en ensartet kvalitet og udseende hver gang. 

Udover CNC fræsning, så tilbyder vi også CNC drejning

Hvad er prisen for CNC fræsning?

Prisen for CNC fræsning er forskellige fra opgaver til opgave. Prisen afhænger af størrelsen på emnet og antallet af emner.

Det betyder, at vi ikke kan komme med en pris uden at kende mere til jeres produkt. Kontakt os derfor i dag, for at høre hvad vi kan gøre for Jer og hvad prisen er. 

Kontakt os i dag for tilbud på CNC fræsning

Mangler I en professionel samarbejdspartner med stor erfaring med CNC fræsning? Så kontakt os i dag på tlf.64 82 14 38, mail nm@nislevmaskinfabrik.dk eller via vores kontaktformular. Vi står altid klar med gode råd og vejledning omkring CNC fræsning.