Professionel CNC fræsning i Odense og resten af Fyn

Hos Nislev Maskinfabrik ApS har vi erfaringen og udstyret til at være Jeres professionelle samarbejdspartner når det kommer til CNC fræsning. Vi er grundlagt i 1974 som maskinfabrik, og har lige siden dygtiggjort os mere og mere inden for maskinproduktion. Vi er placeret i Otterup på Nordfyn, og vi servicere kunder i Odense og resten af Fyn.

Vi tilbyder vi fræsning af alle typer af materialer, så du kan få leveret en løsning der passer til, hvad du mangler. Om det er messing, diverse plastmaterialer, aluminium, stål eller rustfri stål, så har vi erfaringen er maskinerne til at levere emner til uanset hvilket behov I har.

Hvad er CNC fræsning?

CNC fræsning, hvor CNC står for Computer Numerical Control, er fræsning af emner ved at benytte sig af computerstyrede maskiner. Det betyder, at det er muligt at fremstille mange ensartede emner og komplekse dele i forskellige materialer. 

Fræsning bliver anvendt til at fremstille emner med plane og krumme overflade. Når man benytter sig af fræsning, roterer emnet ikke under processen som det eksempelvis gør ved CNC drejning. Ved at benytte sig af CNC fræsning i stedet for manuel fræsning, er man sikret en ensartet kvalitet og udseende hver gang. 

Udover automatiseret fræsning, så tilbyder vi også CNC drejning

Hvad er prisen for CNC fræsning?

Inden for maskinproduktion, afhænger prisen altid af hvor stor et omfang opgaven og behovet er. Priserne er derfor forskellige fra opgaver til opgave. Prisen afhænger af størrelsen på emnet og antallet af emner.

Det betyder, at vi ikke kan komme med en pris uden at kende mere til jeres produkt. Kontakt os derfor i dag, for at høre hvad vi kan gøre for Jer og hvad prisen er. 

Få et uforpligtende tilbud i dag

Mangler I en professionel samarbejdspartner med stor erfaring inden for maskinproduktion, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag på tlf.64 82 14 38, mail nm@nislevmaskinfabrik.dk eller via vores kontaktformular. Vi står altid klar, uanset om du er på udkig efter et uforpligtende tilbud, eller om du blot har spørgsmål eller søger sparing og rådgivning.